Välkommen till Matfusket

Välkommen

Jag vill tacka dig kära läsare som hittat hit till min blogg, som för tillfället är under uppbyggnad och kommer därför att ändras och byggas om innan den når sitt färdiga resultat och utseende. Trotts detta önskar jag dig varm välkommen att ta del av mina inlägg och information och lämna gärna kommentarer och va med i kampen emot dagens livsmedel. En röst ekar svagt i den stora industriella värden som med tiden allt mer sköljer över oss med sina maffiga kampanjer och reklamer som på sikt påverkar vårt undermedvetna tills vi nästan tror på det själva. Men om vi blir fler som tror på en bestämd sak, det vill säga, riktig mat, lagad på riktiga råvaror med lång kokningstid och som inte består av färdigbehandlad mat, hel eller halv fabrikat, direkt ur en vakuumsluten förpackning, bara att värma i mikron.Vad är det för mat glädje?

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa
4 kommentarer Lägg till din

Kommentera