”Fråga doktorn” tar upp det här med socker

"Fråga doktorn" den 5 april klockan 18.15

”Fråga doktorn” tog idag upp svenskens konsumtion av godis och socker. För alla er som missade programmet så rekommenderar jag er alla att se det. Gester var André Persson och Tomas Hedlund som skrivit boken ”Godis åt folket”. Ska förövrigt gå till bokhandlaren och införskaffa boken, den verkar innehålla mycket bra läsning. Någon som har läst boken och har några omdömen att lämna?

Följ och dela gärna vidare!

Ekologiska matkassar – Hur ekologiska är dem?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Linas matkasse och Årstiderna För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa