Ha koll på sötningsmedlen

Klicka på Bilden för att ladda ner

Ja nu kommer min andra lathund som utgör formen av ett visitkort. Denna gång är det sötningsmedlen som du kommer att kunna hålla i schack. Den är utformad på samma sätt som för färgämnena och de ”värre” listas nederst, denna gång med namn. Den praktiska formen gör att du alltid har den med dig i fickan, väskan eller plånboken, så att du, var du än är har möjlighet att välja bort dessa tillsatser.

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa
En kommentar Lägg till din
  1. Hej! Vad smidigt med visitkortstora lathundar! Men du har nog missat att ändra från ”färgämnen” i mittenstycket… Inte hela världen men kan vara förvirrande för vissa.

    /E.

Kommentera