Ladda ner lathund

Nu finns lathund med misstänkta färgämnen att ladda ner i form av ett visitkort. Bra att ha med till affären då du ska handla godis eller annat. Ladda ner PDF.

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa
3 kommentarer Lägg till din
  1. Hej hej….
    Tack för denna blogg. Jag har redan lagt den som favorit. Detta ämne intresserar mej oerhört mycket. Dels för egen del, men också för våra barn. Jobbar i skolan och ser dagligen vad barn får för mat där. Hoppas verkligen att det kommer igång ordentlig forskning på alla E-nummers och tillsatsers påverkan på barnen när det gäller koncentrationsproblem och bokstavskombinationer.
    Kör hårt Joakim. här har du ett fan…:-)

  2. Jag är imponerad av Dej! Så skönt, att det finns ungdomar, som bryr sej. Det är lovande för framtiden.
    Jag har också lagt till Dej bland mina favoriter.
    Kostdoktorn ligger först, sen har vi Annika Dahlkvist och Fredrik Nyström m.fl. och så Du!

Kommentera