På kafé med Eenfeldt

Espresso House, Drottninggatan Karlstad

Jag har sedan en tid tillbaka varit i kontakt med läkaren och bloggaren Andreas Eenfeldt, även känd som kostdoktorn som hans blogg heter. Jag skickade ett mail och bestämde ett möte med honom för att jag ville diskutera och få svar på frågor som jag hade, samt att jag var i behov av en mentor med erfarenhet inom livsmedelsbranschen att bolla idéer med. Vi träffades utanför Åhléns i Karlstad centrum klockan ett. Jag hade sett honom förut på bild på hans blogg och i en debatt på TV4. Men inte hade jag trott att han skulle vara så lång. Jag har under de senaste åren varit en av de längre i min bekantskapskrets men nu hamnade jag i underläge, dock någonting man snabbt glömde bort då vi började prata. Vi bestämde oss för att besöka Espresso House vid hörnet på Drottninggatan. Vi båda beställde en varsin stor latte och satte oss vid ett bord vid ett rum som nästintill var tomt. Detta var inledningen till ett nästan två och en halv timme långt samtal om allt ifrån kolesterol och fett till tillsatser och mina ambitioner om att föreläsa och att skriva böcker. Eenfeldt var mycket positiv och tillmötesgående till mina idéer och jag upplevde att det var en mycket lyckad träff med en utav landets bästa bloggare. Han var mycket bra att förklara och det var ett mycket lärorikt samtal. Han gav mig ny inspiration och nya idéer som jag snabbt ska börja fundera på. Han gav mig bra råd för att utveckla min blogg maximalt. Hoppas på att få diskutera vidare någon gång i framtiden. Men frågan är hur länge man får sitta på ett kafé efter att ha druckit upp en kopp latte?

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *