Påskafton

I år kom det ingen påskhare till Bergsjön utan en påskekorre som överlämnade denna soliga morgon två påsar ekologiskt tillsatsfria godisar ifrån ekogrossisten och ett pringles original rör. Kanske  har också han gått på föreläsning om tillsatser och funnit andra alternativ. Pringles – chipsen är original, utan glutamat och andra smakförstärkare, bra va. Ryktet om bra varor kanske håller på att sprida sig till andra levande varelser eller är det så att ryktet sprider sig till oss människor, för djuren förgiftar inte sin mat, vad jag vet.

Glad påsk! 

4 kommentarer Lägg till din
  1. Bra blogg du har!!!

    Men är verkligen Pringels tillsatsfria?? Kan svära på att jag har läst mig till glutamat iaf på de gröna pringelstuberna.

    1. Nej Pringles har en förmåga att stoppa i sina produkter lite av varje. Men så vitt jag kan se så är det varken jästextrakt eller någon glutamat i Pringles orgininal.
      /Joakim Olsson

  2. Hej Joakim och grattis till en blogg som kommer att göra intryck på och ge kunskap till många läsare! Fick tips till din blogg på ”kostdoktorn”. Jag var på Brogårn den 9 mars och lyssnade på Tommy, man blir alltmer övertygad om sitt eget ansvar vad gäller vår mat och dess innehåll. Är imponerad av dig och dina medarbetare som gjort ett sådant proffsigt arbete, det bådar gott för framtiden. Ni unga behövs verkligen nu, ett par generationer verkar ha missat jordens kretslopp och vad maten betyder för hälsan! Allt hör ihop jorden, växterna, djuren och vi. Härligt att du håller på – fortsätt i samma anda, vi följer dig och hejar på! Hoppas våra röd-gröna partier håller sig framme nu med sitt kostfolk och för fram denna viktiga fråga! Fram för upplysning! Kör hårt – Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *