Ursäktar felet

Ni kanske har märkt att det står färgämne på mittenspalten på min lathund för sötningsmedel. Detta var givetvis en miss som jag inte lyckades se innan jag publicerade det. Men Nu har någon uppmärksam läsare meddelat mig detta och det kommer innan dagens slut, 27 april, att vara ändrat. Det är bara att klicka på bilden igen senare under dagen för att ladda ner ett uppdaterat exemplar.

/Joakim Olsson

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa

Kommentera