En espresso visp – pricken över i:et

Känner ni igen känslan att vilja skumma sitt kaffe, det ger både en härlig och fyllig smak och får koppen att kännas lite mer exklusiv. Detta är ingen dyr investering, kostar allt ifrån tio kronor till ett par hundralappar, men en väl investering. Skulle även passa på ett Café då de är smidig att använda. Ger det där lilla extra till kunderna, trotts att man inte beställt en Latte. Är samtidigt smidigare än att använda steamern.

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa

Kommentera