Det börjar klarna

Jag börjar nu få en lite inblick i hur kycklinguppfödning fungerar, och jag kommer under dagarna att skriva ett inlägg med en fullständig redogörelse som kommer att reda ut alla frågetecken. Bland annat har jag fått reda på att en höna INTE behöver bli befruktat av en tupp för att lägga ägg, vilket jag trodde.

Kanske är det dags att besöka en höns gård, eller vad tror ni? Har ni några förslag i Värmland, det är snart sommarlov?

Följ och dela gärna vidare!

Ekologiska matkassar – Hur ekologiska är dem?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Linas matkasse och Årstiderna För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa