IFORM – tio snabba råd till ny energi

Tidningen IFORM tipsar om hur du får den där extra energin till att springa spåret, orka långa promenader eller bli den där morgonpigga människan du alltid velat bli. Det är enkelt. Följ bara de tio kostråden som bygger på att äta snabba kolhydrater som ger dig ny energi. Cornflakes, druvsocker,  honung och baner, är fyllda med kolhydrater.

Detta låter helt från vettet. I artikeln nämns inget om en stadig frukost eller något annat. Följ bara råden och du kommer att bli en ny människa.

Sedan kan man ju fundera på om det är en slump att just en reklamruta ifrån Cavalio, ett företag som utför magsäcksoperationer, dyker upp bredvid. Kanske det till och med finns ett samband. (OBS: reklamen är rullande, så det kan hända att den är borta, men den dyker nog upp igen senare.)

Ät kolhydratrik kost och bli en frisk och pigg människa igen, och skulle det hända att ditt midjemått växer så kan du alltid vända dig till Cavalio, kan man kanske säga.

Min åsikt: Satsa på en stadig frukost och riktigt med mat under hela dagen, uteslut alla snabba kolhydrater.

Ett citat ur LCHF magasinet.

”Vill du bli hundra år? Receptet är enkelt. Ät en biff om dagen  i 1200 månader.”

Läs här:

http://www.expressen.se/halsa/1.1999296/har-ar-maten-som-ger-dig-ren-energi

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa
2 kommentarer Lägg till din

Kommentera