Reportage om transport och innehåll

Idag publicerar jag för första gången det reportage som en gång startade mitt stora intresse för mat och som bloggen idag är ett resultat av. Den finns att ladda ner som PDF och när ni har läst, kommentera gärna era åsikter om reportaget under detta inlägg.

Läs också ”En anbudslista på tolv miljoner kronor”

/Joakim Olsson

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *