VF artikel om Bert Karlsson

Efter Berts besök och föreläsning på museet i Karlstad, blev han uppsökt av en journalist ifrån Värmlands Folkblad för att bli intervjuad. (Klicka på bilden till höger). För alla, ni som läst om mina turer med Bert Karlsson och som inte har tillgång till VF rekommenderar jag att läsa den.

PS: kolla vem som står bakom hans bil och läser hans självbiografi, inte ens jag visste om det fören nu:) Såg artikeln först senare när jag ”googlade”

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *