Dags att flytta

Jag har under de senaste veckorna  förberett min flytt. Jag har funnit en bostad och nu är väskan packad. Jag kommer att flytta in under de kommande dagarna och möbleringen kommer att ske med tiden.

Självfallet så pratar jag inte om någon ny lägenhet, inte än i alla fall. Jag pratar om min nya sida som med tiden kommer att ersätta denna.

Den nya adressen lyder:

www.matfusket.com

Mycket lättare att komma ihåg, eller hur?

Skriv upp det nu ifall du inte kommer ihåg det.

Men ingenting kommer att förändras avsevärt. Jag kommer fortsätta att skriva matnyttiga inlägg med information om allt ifrån tillsatser till margariner.

Jag har även kommit till en punkt med detta arbete då jag är behov av ekonomiskt stöd för att kunna fortsätta att utveckla mitt arbete. Jag är i grunden helt emot reklam, men då av den typen som kan föra misstankarna till jäv eller annan ekonomisk inverkan på informationen.

Av den anledningen kommer bara marknadsföring ske av företag som inte har något ekonomiskt intresse i det jag skriver på min blogg.

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *