En återblick: Mitt möte med Bert Karlsson

Jag sitter så här på söndagseftermiddagen och utvärderar mina tretton första veckor med bloggen. Det går inte undgå att tänka tillbaka på de mål jag en gång satte upp med bloggen.

  • Driva en blogg där jag ska redovisa de olika tillsatserna som finns i dagens livsmedel samt dess skadliga verkan på kroppen.
  • Ock vad statistik gäller så hade jag som mål att få folk att besöka min blogg och möjligtvis få över hundra läsare totalt.

Men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig och denna gång till min fördel. Efter tre veckor visade statistiken på över 7500 besökare. Idag, tio veckor senare pekar den på nästan 25 000, vilket ger ett ungefärligt snitt på 274 besökare per dag. Inte illa med tanke på de mål jag en gång hade.

Slutligen måste jag säga att bloggen inte blev det jag en gång hade planerat. För det första var det resultatet av ett projektarbete, en blogg som började som en kul grej. Men då jag snabbt märkte tydlig respons för det jag skrev och att folk uppskattade det jag skrev, så gav det mer ved i pannan. Bloggen var huvudsakligen tänkt att behandla tillsatser och kemikalier och inte alls fett och oljor i den grad som det faktiskt har blivit. Men faktum är att det området kanske är det jag tycker bäst om.

Nu när sommarlovet börjat och jag tittar tillbaka på allt som hänt så kommer jag alltid alltid minas två centrala händelser.

Tommy Svenssons föreläsning på Brogårdskolan i Kristinehamn Läs mitt inlägg

Mitt möte med Bert Karlsson. Läs mitt inlägg


Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *