Bensin i Milda

Det har förekommit att spår av bensin har hittats i Mildas margariner. De långa transporterna i tankar som vid ett tidigare skede används vid frakt av bekämpningsmedel och annat. Företaget förnekar det, men det finns personer som tror sig ha bevis för att så är fallet.

Milda förtärs dagligen av tusentals barn runt om i landet. Vill du att dina barn ska få i sig rester av kemikalier som bensin?

Läs Gunnar Lindgrens brev

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa

Kommentera