Herbalife

Besökte simhallen igår kväll och passerade ett bås där jag uppmanades att väga mig och ange min längd, för att på så sätt få ett mått på min hälsa. Jag accepterade självklart det. Herbalife hette företaget och självklart var de inte ute efter att göra mig en tjänst… nej då vem kunde tro det… självklart ville de att jag skulle besöka deras sida för att köpa deras ”Bantningsmirakel” , trotts att rapporten inte visade några tecken på fetma och inget täcken på sådant där bukfett. Produktinnehåll, klicka här.

Men för och efter träningen kan det ju vara bra, att ladda upp och ner med. Självklart måste jag det, för min kylda grädde fungerar ju inte minst lika bra…nej då självklart inte. Du måste ha kolhydrater, annars går det inte att träna och mina bacon innehåller på tok för mycket farligt fett, självklart…tack det hade jag glömt.

Självkart ska jag få i mig proteinet ifrån en pulvertryck. Företaget marknadsför sina produkter som en snabb metod för dig som har bråttom. Men… jag har ju inte bråttom, förutom då jag simmar i simhallen eller löper i skogen. Jag gillar att steka min omelett, mina ägg eller mitt kött på morgonen. Och jag gillar att steka i smör, och det är nyttigt, ingen kan säga något annat, maila mig gärna eller skriv en kommentar för dig har något att invända. Studier tar jag gärna emot, den kortfattade tack.

Jag vet att jag själv ställer frågan ibland, som att ta fram studier som bevisar motsatsen, men det är för att visa båda sidorna och för att jag gillar att ställa på hårt inbitna LCHF:are. Erkänn… dem är roliga dem. Särskilt i Kostdoktorns kommentarfällt för dig som känner till det.

Ja, ja nog om det, här är mina värden.

Vikt: 69,7

% Fett: 10,6

% Vatten: 62.5

Kg muskler: 59,2

Fysisk gradering: 5

Viloförbränningen: 1857

Metabolisk ålder: 12

Kg benminiral: 3.1

Bukfett: 1

Ja, som ni ser så fick jag en lång rad av information om hur jag mår och om jag är tjock eller smal. Kort och gott. Jag är en lagom smal kille i BMI – skalans normala underkant, som är normalt tränad, inget bukfett och som består av vatten ifrån tårna till lungorna. Bra då vet jag… Visst mår jag bra… , då behöver jag inte undra.

Följ och dela gärna vidare!

Ekologisk matkasse - bäst i test

För att få märka ett livsmedel som ekologiskt krävs det att varan måste ”innehålla minst 95% ekologiska ingredienser” (Livsmedelsverket.se). Det är ett högt krav som därmed tydligt talar om för konsumenten att det är produkter som verkligen gynnar miljön. Men när det kommer till matkassar…

Fortsätt läsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *